Sistem pluvial

  Va oferim un  sistem pluvial complet, ideal pentru orice acoperis. Solutiile tehnologice aplicate la fiecare dintre elementele sistemului pluvial, chiar si cele mai mici dintre acestea, sunt rezultatul unor cercetari indelungate si a unei selectii de idei optime.
Sistemul nostru pluvial este foarte usor de montat, adaptabil in orice climat si pentru orice obiectiv, un sistem ale carui caracteristici vizuale nu fac decat sa accentueze cu subtilitate frumusetea fiecarei cladiri.Sistemul pluvial este disponibil in 4 variante coloristice, maro, rosu, negru si alb.Dimensiunile si variantele coloristice oferite dau posibilitatea realizarii unor combinatii individuale care sa fie cat mai potrivite cu aspectul si sa se asorteze culorii acoperisurilor si al fatadelor cladirilor sau al contructiilor si halelor industriale. Cele opt straturi care acopera si protejaza banda metalica garanteaza rezistenta la coroziune a fiecarui element si confera o foarte lunga durata de viata acestor produse.
Aceste este motivul pentru care sistemul pluvial ofera garantii pentru o rezistenta foarte indelungata in timp si singura operatie de intretinere pe care o necesita este redusa la simpla curatare de murdarie a jgheaburilor. Daca este corect montat, sistemul pluvial garanteaza scurgerea rapida si sigura a apei de ploaie pe acoperis. Elementele sistemului sunt foarte rezistente si nu se deformeaza din pricina greutatii apei acumulate, a zapezii cazute pe acoperis sau a sloiurilor de gheata. In cele din urma, burlanele perfect imbinate si ele permit evacuarea foarte rapida a apei de pe cladiri.